Spegepølser & salami
Vi tilbyder flere varianter af spegepølse:
Oksespegepølse
Denne pølse produceres udelukkende af oksekød. Den krydres bl.a. med peber og hvidløg, hvorefter den bliver koldrøget over bøgeflis, inden den hænges den til modning i minimum 14 dage.
Sønderjysk spegepølse
Den sønderjyske pølse fremstilles ud fra en lokal, sønderjysk opskrift. Den er harmonisk krydret og har en god, røget smag, der stammer fra røgningen over bøgeflis. Spegepølsen modnes i minimum 14 dage.
Krospegepølse
Denne blomsterformede spegepølse fremstilles af svine- og oksekød smagt til med krydderier og sennepskorn. Spegepølsen bliver koldrøget over bøgesmuld, tørret og til sidst hængt til modning.
Pebersalami
Pebersalamien fremstilles af svinekød. Pølsen bliver krydret og coatet udvendig med groft peber. Salamien bliver koldrøget over bøgesmuld, tørret og til sidst hængt til modning.