Skinke
Alle vores skinker er produceret af en hel skinkemuskel.
Vi har følgende skinkevarianter:
Kogt skinke
Vores kogte skinke er en klassiker til sandwich og toast med dens milde smag og firkantede form. Denne skinke er nøglehulsmærket.
Krydderskinke
Denne skinke laver vi af yderlår. Vi tilføjer en unik krydderiblanding under tilberedningen, som giver krydderskinken en anelse mere kant og smag. Denne skinke er nøglehulsmærket.
Sennepsmarineret skinke
Denne skinke laver vi af yderlår. Under tilberedningen tilfører vi skinken en glasering, der giver en mild smag af mørk farin og et strejf af sennep.
Røget skinke
Den røgede skinke er let røget og er slicet i runde og dejlig, tykke skiver. Denne skinke er nøglehulsmærket.
Ålerøget skinke
Denne skinke fremstiller vi af inderlår, som bliver fuldstændig trimmet for fedt. Vi krydrer den med vores egen unikke krydderiblanding, salter kødet og røger det over bøgeflis i flere timer. Den ålerøgede skinke er nøglehulsmærket.