DEFCOs fremtidige vækst

13. november 2018

DEFCO vil have gang i vækst inden for eksport og økologi. I et Future Food Innovation Growth-projekt får DEFCO midler til at hyre konsulenter, som skal hjælpe virksomheden med at udnytte eksisterende og fremtidige afsætningsmuligheder samt effektivisere og tilpasse deres produktion til den fremtidige vækst.

Future Food Innovation har hovedansvaret for implementering af Vækstforums innovationsindsats på fødevareområdet. Future Food Innovation tilbyder vejledning, matchmaking og økonomisk støtte, fx i form af innovationssamarbejder mellem virksomheder og videninstitutioner samt vækstforløb. Initiativet er finansieret af Region Midtjylland og EUs Regionalfond samt privat medfinansiering fra de deltagende virksomheder. 

Bag Future Food Innovation står et konsortium bestående af seks parter, som er førende inden for fødevareinnovation i Danmark: Agro Business Park, Institut for Fødevarer og MAPP Centret ved Aarhus Universitet, VIFU, Teknologisk Institut, Danish Food Cluster og Væksthus Midtjylland.

 

Future Food Innovation er forankret i Agro Business Park.