DEFCOs fremtid i Aarhus faldet på plads

6. december 2017

DEFCO åbner produktion i nyt domicil i Viby og sikrer dermed lokale arbejdspladser

Vi indgik sidste år aftale om salg af vores bygninger på Helsingforsgade, hvor DEFCO blev etableret tilbage i 1982 af Knud Erik Czaja. Området på Katrinebjerg er under udvikling med forslag til en ny lokalplan, mens DEFCOs fortsatte tilværelse nu er sikret, ved at vi har erhvervet os nye bygninger på Gunnar Clausens Vej i Viby. Etablering og ombygning af den nye fødevarefabrik påbegyndes i marts 2018, og den endelige flytning og opstart vil ske senest december 2019. 

Medejer og direktør i DEFCO Mikkel Czaja siger:

”Jeg er rigtig glad for, at aftalen om den fremtidige produktion i Viby nu er faldet på plads og kan meldes ud. Det skaber vished om virksomhedens fremtid i forhold til vores medarbejdere, kunder og leverandører. Det er meget tilfredsstillende at vide, at DEFCO fortsætter i Danmark og ikke mindst i Aarhus, hvor produktion er forgået i mere end 35 år. Vi takker for den opbakning, som vi har fået i alle årene og glæder os til at byde velkommen i Viby,” siger han og fortsætter:

”De nye produktionsfaciliteter kan i højere grad give DEFCO mulighed for at tilrettelægge en ny produktion, der sikrer et nyt, moderne fabrikslayout med effektivitet samt den rette fleksibilitet til at betjene et dynamisk marked inden for pålægs- og convenienceprodukter.”

Læs Aarhus Stiftstidendes online artikel om DEFCOs flytning*: 
"DEFCO flytter - men alle ansatte kan tage med: Aarhus beholder sin pålægsfabrik"

*Artiklen også i Aarhus Stiftidende, Erhverv+ fra den 5. december 2017.