Borgmesterbesøg på DEFCO

16. november 2017

Onsdag den 15. november havde vi besøg af borgmester Jacob Bundsgaard. Han betegner det som en 'fantastisk nyhed', at fremtiden for DEFCO og de 175 medarbejdere er på plads.

Jacob Bundsgaard har længe fulgt DEFCOs situation på sidelinjen vedrørende flytning. Det var derfor med stor glæde, at vi kunne meddele byens borgmester, at DEFCOs fremtid nu endelig er faldet på plads. Med købet af bygningerne på Gunnar Clausens Vej i Viby betyder det, at DEFCOs virke kan fortsætte i Aarhus. 

Siden 2012 har der været et godt og tæt samarbejde mellem DEFCO og Aarhus Kommune om at finde den rette placering for fremtiden. Missionen er nu lykkedes og løsningen vækker stor glæde på borgmesterkontoret.

”Det er en fantastisk nyhed, at der nu er skabt vished omkring DEFCOs fremtid i Viby fra 2019. Jeg glæder mig over, at de fælles bestræbelser er lykkedes, så DEFCO fortsat kan stå som en stor Aarhus-virksomhed med gode arbejdspladser, ” siger Jacob Bundsgaard og tilføjer:

"Det er fantastisk, at vi beholder de mange arbejdspladser, og historien bliver bevaret i byen, og det er vores succeskriterier, når det lykkes. Aarhus er en vidensby, men det er også stadig en industri- og produktionsby. Vi har 12.000 produktionsarbejdspladser i kommunen, og det er det næsthøjeste antal i landet."

Antallet af produktionsarbejdspladser i Aarhus er vokset med 1500 bare i løbet af de seneste to år og borgmesteren erkender, at når byen vokser og udvikler sig, så kan det være nødvendigt, at nogle må flytte.

"Men der skal være plads til virksomheder som DEFCO, og vi skal både tiltrække nye arbejdspladser og kunne fastholde dem, vi har.

Direktør Mikkel Czaja roser kommunen for et rigtig godt samarbejde:

”Vi har fra første møde til den endelige afklaring oplevet en fantastisk service og stor åbenhed. I processen har vi kigget på mange muligheder, og hele vejen igennem har vi oplevet stor forståelse for vores ønsker og behov,” udtaler Mikkel Czaja.