Økologisk pålæg

produktbillede

Økologisk pålæg

Økologisk Rullepølse

Rullepølsen fremstiller vi af svinebryst fra økologiske svin. Vi salter svinebrystet med en specialfremstillet, økologisk saltlage, hvorefter rullepølsen bliver tilskåret i hånden, krydret med økologiske krydderier og håndrullet. Til sidst bliver rullepølsen kogt og presset i form. Det gør vores økologiske rullepølse mør og giver en dejlig smag fra krydderierne.

Økologisk Hamburgerryg

Hamburgerryggen fremstiller vi af svinefilet fra økologiske svin. Vi salter svinefileten med en specialfremstillet, økologisk saltlage, hvorefter den bliver ophængt og tørret, røget over bøgeflis og kogt. Det giver hamburgerryggen en dejlig, mild smag af røg.

Økologisk Skinke

Skinken fremstiller vi af svinemuskler fra økologiske svin. Vi salter svinemusklerne med en specialfremstillet, økologisk saltlage, hvorefter vi koger skinken i steril emballage til den er mør. Vores skinke har en dejlig, mild smag.

Økologisk Spegepølse

Spegepølsen fremstilles af økologisk svinekød som tilsættes krydderier og sennepskorn. Spegepølsen koldrøges over bøgesmuld, tørres og hænges til sidst til modning.