FAKTA OM DEFCO

Leverandører
Vi fremstiller vores kød- og pålægsprodukter af kød fra Danmark og øvrige EU-lande. Alt kød vi benytter i produktionen er fra slagterier, som har EU-autorisation. 

Vi benytter dansk kød i produktion så vidt muligt. 

Dansk produktion
DEFCO har alle sine år haft domicil i Aarhus. Vi værdsætter den danske beliggenhed og produktion. Det ønsker vi ikke at ændre på. Vi værner om levering af lokalt, danskproduceret kvalitetspålæg til de kunder, der efterspørger dansk- og nærhed. 

 

Kunder
Hver dag afsender vi kød- og pålægsprodukter ud af fabrikken i Århus til hele det danske land. Vi afsætter både produkter til detail- og foodservicemarkedet. Det vil sige, at du med stor sandsynlighed kan finde vores produkter i kølemontre i dit lokale supermarked eller som en del af menuen i kantinen på din arbejdsplads.

Fødevaresikkerhed
Det er afgørende med den højeste fødevaresikkerhed og ensartet kvalitet i enhver fødevareproduktion.

Gennem hele værdikæden sker produktionen og håndteringen af ​​råvarerne under konstant hensyntagen til fødevaresikkerheden. 


Nøglehulsmærket - Pålæg med god samvittighed

DEFCO gør det let ved valg af sundere alternativer. Vi fokuserer på Fødevarestyrelsens Nøglehulsmærkning og i den forbindelse er der kommet Nøglehulsmærke på cirka 50% af vores danskproducerede pålægssortiment. 

Nøglehulsmærket pålæg indholder: 

- mindre fedt - maks. 10 g pr. 100 g  
- mindre sukker - max 3 g pr. 100

- mindre salt - maks. 2,5 g pr. 100 g 

Nøglehullet er det officelle fællesnordiske ernæringsmærke, som gør det lettere at vælge sundere fødevarer. Fødevarer med mindre sukker, mindre fedt, mindre salt samt flere kostfibre.