FAKTA OM DEFCO

Leverandører
Vi fremstiller vores kød- og pålægsprodukter af kød fra Danmark og øvrige EU-lande. Alt kød vi benytter i produktionen er fra slagterier, som har EU-autorisation. 

Vi benytter dansk kød i produktion så vidt muligt. 

Dansk produktion
DEFCO har alle sine år haft domicil i Aarhus. Vi værdsætter den danske beliggenhed og produktion. Det ønsker vi ikke at ændre på. Vi værner om levering af lokalt, danskproduceret kvalitetspålæg til de kunder, der efterspørger dansk- og nærhed. 

 

Kunder
Hver dag sender vi kød- og pålægsprodukter ud af fabrikken i Aarhus til hele det danske land samt en mindre eksportandel til Tyskland, Spanien, England og Sverige. Vi afsætter både produkter til detail- og foodservicemarkedet. Det vil sige, at du med stor sandsynlighed kan finde vores produkter i køledisken hos dit lokale supermarked eller som en del af menuen i kantinen på din arbejdsplads.

DEFCO leverer kød- og pålægsprodukter til stort set alle danske supermarkeder. Det gælder kæderne Salling Group, Reitangruppen, Coop, Aldi og Lidl, der til sammen omfatter de førende dagligvarebutikker i Danmark.

Fødevaresikkerhed
Det er afgørende med den højeste fødevaresikkerhed og ensartet kvalitet i enhver fødevareproduktion. Defco er tredjepart certificeret efter den tyske standard IFS og kontrolleres af certificeringsbureauet BVC.

Gennem hele værdikæden sker produktionen og håndteringen af råvarerne under konstant hensyntagen til fødevaresikkerhed. 

Nøglehulsmærket - Pålæg med god samvittighed 
DEFCO gør det nemt at vælge sundere. Vi fokuserer på Fødevarestyrelsens Nøglehulsmærkning og i den forbindelse er der kommet Nøglehulsmærke på mere end 50% af vores danskproducerede pålægssortiment. 

Nøglehulsmærket pålæg indholder:
- mindre fedt - max 10 g pr. 100 g
- mindre sukker - max 3 g pr. 100 g 
- mindre salt - max 2,5 g pr. 100 g

Nøglehullet er det officelle fællesnordiske ernæringsmærke, som gør det lettere at vælge sundere fødevarer - dvs. fødevarer med mindre sukker, mindre fedt, mindre salt og flere kostfibre.