Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores websted indsamler der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af ​​annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du spise dine cookies ( se vejledning ) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er mulig at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere på websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du kan ikke få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der varierer omfanget kan omfatte:

  • Google Analytics

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der er eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores websted indsamler og behandler vi og række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af tjenester eller forudsagt køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer information: Et unikt ID og teknisk information om din computer, tablet eller mobiltelefon, dette IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at din information hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandler jeg strid med lovgivningen.

Formel

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de tjenester, du har efterspurgt, som f.eks. på fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi informerer til at optimere vores tjenester og indhold.

Periode til opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakterer af oplysningen og baggrunde til opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af information

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment mv videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er fortælling om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover og række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger om vores vegne og må ikke modstå dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mv vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandler i EU eller i lande, der kan give din information og til mulig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dette samtykke til, at der bliver behandlet information om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: defco@defco.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet . 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

DEFCO A/S
Ved Milepælen 4
DK- 8361 Hasselager
Telefon: +45 87 39 19 00
E-mail: defco@defco.dk