Økologisk topping

produktbillede

Økologisk topping

Vi tilbyder to varianter af økologisk topping: 

Økologisk pepperoni
Pepperonien egner sig særligt til pizza, hvor den bliver dejlig sprød og tilføjer en spicy smag

Prøv dig frem med at stege pepperoniskiver på en tør pande og brug det i stedet for bacon som topping på supper, salater og i sandwich. Pepperonien kan bruges som pålæg, hvis du ønsker mere smag i madpakken eller som ingrediens i varme retter, eksempelvis en pastaret.  

Pepperonien kan også sagtens serveres på tapasbordet sammen med et lækkert, velbagt brød, en tør, fed ost og oliven.


 

Økologisk skinketern
Vores skinketern er produceret af skinkemuskler fra økologiske svin. Vi salter svinemusklerne med en specialfremstillet, økologisk saltlage, hvorefter vi koger skinken i steril emballage, så den får en dejlig, mild smag. 

De egner sige både til kolde og varme retter. Brug eksempelvis skinkestrimler i din pastasalat, som topping på en grøn salat eller som fyld til et pitabrød. Du kan også lave din egen, cremede skinkesalat som pålæg til frokosten eller madpakken. 

Til det varme kan du passende drysse skinkestrimler ovenpå din pizza, i din pastaret eller som fyld i en skinkestang

God fornøjelse og velbekomme.