Rullepølse

produktbillede

Rullepølse

Vi har helt fra begyndelsen været særligt glade for rullepølsen som en af vores kerneprodukter. Den kan noget helt specielt og hører, efter vores mening, hjemme på det danske frokostbord. Af samme grund producerer vi rullepølsen i flere forskellige varianter, så der er en til enhver smag. 

Fælles for alle rullepølser er, at vi fremstiller dem af brystflæsk. Hele processen sker efter slagterhåndværkets fineste metoder; vi håndskærer kødet og håndruller det herefter med vores helt egen, unikke krydderiblanding.

Vi har følgende varianter af rullepølsen: 

 

 

Klassisk rullepølse
Fremstillet af magert, saltet bryststykke. Håndrullet med vores egen krydderiblanding og herefter presset og kogt til perfekt mørhed er opnået.

Høj rullepølse
Den høje rullepølse fremstiller vi af flere kødslag end traditionel rullepølse. Den er perfekt afstemt  med vores egen peberblanding og har store, flotte og ekstra smagfulde skiver. 

Røget rullepølse med persille
Fremstillet af magert, saltet bryststykke og håndrullet med vores egen krydderiblanding og persille. Nænsomt kogt og nedkølet for herefter at få en let røgning inden den skæres i skiver.